Metamorfosemassage

YourDomain.Com © 2006                    

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een zachte massage van de reflexzones van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd. Het activeert je eigen levenskracht en bronenergie.

 

 

Bij de metamorfosemassage wordt gesteld dat de reflexzones van de wervelkolom overeenkomen met de periode van pre-conceptie t/m geboorte waarin de basis gelegd wordt voor het lichamelijke, mentale en gevoelsleven. Tijdens de zwangerschap wordt de baby door veel factoren beïnvloed. Mogelijk opgelopen blokkades en de wijze waarop de geboorte verloopt, kunnen het leven na de geboorte beïnvloeden. De massage van de reflexzones van de wervelkolom kan deze blokkades opheffen waardoor de levensenergie vrijkomt.

De massage van de voeten helpt je in de juiste richting van je leven te gaan, waardoor je levenskracht gestimuleerd wordt. De massage van de handen bevordert gericht handelen en deze van het hoofd helpt om denkpatronen te veranderen en eventuele blokkades op te heffen. De toegenomen energie helpt om helderder na te denken waardoor je beter in staat bent veranderingen in je leven aan te brengen of op gang te brengen.

Bovendien is de massage heilzaam voor zwangere vrouwen: moeder en baby zijn meer ontspannen waardoor de bevalling vlotter kan verlopen.

 

Belangrijk:

- Deze sessies stellen geen medische diagnoses en zijn geen vervanging voor reguliere geneeskunde en/of

psychologische behandelingen. Ze kunnen op zichzelf uitgevoerd worden of ter ondersteuning van reguliere

geneeskunde en/of psychologische behandelingen.